Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag:
9:00 - 18:00 uur
lunchtijd:
12.30 - 13.30 uur

Zaterdag:
9:30 - 16:00 uur

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief:

Naam :
E-mail adres :

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

 

Op dit moment is dit onze huidige nieuwsbrief:

 

Nieuwsbrief Winteractie

 

PDR Park- en Tuinmachines 

december 

Beste Relatie,

 
Middels dit bericht willen we u graag op de hoogte brengen van de service en dienstverlening die wij u kunnen blijven bieden.
 
WERKPLAATS
Onze werkplaatsen zijn geopend volgens de aangepaste openingstijden. Ook afspraken die al gemaakt zijn voor onderhoud, keuring en of reparatie kunnen gewoon plaatsvinden .
Wij verzoeken u- voor het brengen of afleveren van uw machines- een mondkapje te dragen en net als wij de RIVM richtlijnen in acht te nemen. Onze locaties zijn hierop ingericht.aan de achterzijde werkplaats is een DROP COLLECT ZONE    in de middag na 12.30 uur gesloten 
 
SHOWROOM
Alle niet essentiële winkels zijn t/m dinsdag 19 januari 2021 gesloten.
Dit betekent concreet dat onze showrooms gesloten  zijn. U kunt, op afspraak, nog wel  machines bekijken of bestellingen plaatsen. Bestellingen worden telefonisch of per e-mail aangenomen. In overeenstemming met u wordt er besloten of de bestelling wordt toegestuurd of op afspraak wordt opgehaald .
 
Heeft u al een afspraak gepland staan voor een verkoopgesprek en/of voor het maken van een offerte? Wij nemen contact met u op om de mogelijkheden voor een afspraak op afstand of op locatie met u door te nemen.
 
Wij zijn de komende periode aangepast berijkbaar! U mag ervan uitgaan dat ook onze medewerkers de RIVM-richtlijnen strikt in acht nemen en zorgdragen voor uw en onze veiligheid.
 
VRAGEN
Wij begrijpen dat deze nieuwe maatregelen voor onduidelijkheid kunnen zorgen. Heeft u vragen over een machine, uw afspraak, onderhoud en/of onze beperkte showroom mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of mail
Namens alle medewerkers van PDR tuinmachines hopen wij dat u en uw dierbaren deze onzekere tijden in goede gezondheid doorkomen.
 
Met vriendelijke groet,
PDR tuinmachines

tel 0168 323141.

mail. info@pdr-tuinmachines.nl

 

 

Met ingang van december zullen wij, PDR Park- en Tuinmachines, het seizoen van de winterbeurten-actie 2020,2021 starten. Deze actie zal tot 1 maart 2021 lopen. De winterbeurt voor uw park- en tuinmachines zal bestaan uit een standaardbeurt, waarbij de periodieke onderhoudsdelen, zoals bougie, filter etc. en olie en vloeistoffen worden vervangen. Daarnaast worden kabels afgesteld, de machine doorgesmeerd en messen geslepen en gebalanceerd. Bij een winterbeurt wordt gekeken naar eventuele gebreken welke moeten worden gerepareerd om grotere reparaties voor te zijn. Als er een reparatie noodzakelijk is dan wordt deze tot € 30,00 normaal gesproken zonder overleg meegenomen met het onderhoud. Bij grotere reparaties boven de € 30,00 zullen wij van tevoren contact met u opnemen om een prijsopgaaf te doen en hiervoor een akkoord te krijgen. Indien er gebreken worden gevonden vallen de kosten die u betaalt voor de reparatie buiten het tarief van de winterbeurt. Het halen en het retour brengen van uw machine vallen binnen de winterbeurt in onze regio, indien u zich voor 5 jan  2021 aanmeldt.

 

 

Wij vermelden nog even dat u voor het onderhoud van uw aanhanger het gehele jaar door bij ons terecht kunt.

Ook dit jaar houden wij ons weer voor uw opdracht aanbevolen, die wij met de grootst mogelijke zorg zullen uitvoeren.

Met vriendelijke groet,

PDR Park- en Tuinmachines
Industrieweg 16
4762 AE Zevenbergen
Tel: 0168-323141

Privacyverklaring